előkészültünk...

 2010.11.25. 16:06

Ma Hálaadás van. Tegnap már minden utca a "heppithenkszgiving"-ektől volt hangos. Én egy kicsit - több óra - a MoMában időztem. Durván nagy, durván sok minden van benne, és durván profi. Körülbelül így lehet jellemezni tömören. 

Elhatároztuk, hogy sütünk pulykát. Ha már hálaadás van és itt vagyunk. Szóval megszületett a döntés. Különböző honlapokat böngésztünk végig, tényleg mozdulatról mozdulatra elbábozzák, hogy hogyan kell pácolni, megsütni, felszelni, megenni stb. Martha Stewart receptje nyert...kis változtatással. 

Elmentünk Gourmet Garage-ba bevásárolni, megvettük a lehető legkisebb pulykát, amit találtunk. Na, ez is 6 pound. Úgyhogy napokig ellehetünk vele... Ezen túl még mindenféle zöldség, gyümölcs, amik elengedhetetlenek a hálaadási vacsorához. Tegnap óta pácolódik Walter. Reméljük, hogy jól megszívja magát...Tehát, előkészültünk. 

Most egy nagy csavargás. Ilyenkor az egész város megbolydul, felvonulás, felvonulás hátán. 

Este pedig sül a madarunk: Walter. 

A bejegyzés trackback címe:

https://norcifromnyc.blog.hu/api/trackback/id/tr942472810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása